۱۳۸۹ خرداد ۶, پنجشنبه


آقا این نون تُست رو برمیدارید ، روش پنیر میمالید کلی ... پنیر فیلادلفیا اینا . بعد چَپَش می کنید رو یه بشقابِ کنجد . اینطوری کنجدا روی پنیرِ می چسبَن . بعد چیز می کنید .. این نونه تُستِ رو، از همون طرفی که پنیر و کنجد داشت، رو مایتابه یی که یه نموره چربه برمگردونید .. اینطوری طلایی میشه ، همین دیگه، بعد می خورید .. خیلی جواب میده .












منبع عکس [+]

۲ نظر:

  1. کاش ی کمی بیشتر و تند تر بنویسی. تو فکرم از نوشته های این وبلاگ برای خودم و رفقای دور بر یک کتاب اشپزی بسازم

    پاسخحذف
  2. سلام. پیروی مطالب وبلاگ به سرم زد املت شکلات تلخ بسازم بدین ترتیب که شکلات را در عوض گوجه زدم روی تخم مرغ و جای شما خالی معجونی شد از طعم کره و تلخی شکلات و بوی شیر. خواستم پیشنهاد بدم شما هم امتحان کنید و در صورتی که مقبول افتاد در وبلاگ انعکاس دهید

    پاسخحذف